Hoppa till innehåll

Bovete gröt med mjölk

Bovete gröt med mjölk, Recept, Alla kategorier, Frukostar, Gröt, Gröt med mjölk

Ingredienser portion 4

Bovetegryn 2,5 koppar

Mjölk 2 l

Salt 1 tesked

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Koka en smulig bovetegröt och kyl den väl.

2 Lägg den kalla gröten på tallrikarna och häll mjölken över den.

READ
Shaverma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com