Hoppa till innehåll

Betesallad med getost och rucola

Betesallad med getost och rucola, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Alla menyer, Sallader, Kalorilös mat, Rödbetor

Ingredienser portion 4

Rödbetor 3 bitar

Olivolja 50ml

Getost 100 g

Rucola 100 g

Sötlök 1 bit

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Balsamvinäger 1 matsked

Tillagningsinstruktioner 45 minuter

1 Skala löken och skär den i tunna halva ringar.

2 Skala och skiva rödbetorna, ringla över dem med olivolja, lägg dem på en plåt, täck dem med folie och grädda dem i en förvärmd ugn i 200 grader.

3 Rör ner rödbetor och lök. Tillsätt ruccola och getost. Gör om salladen. För dressingen, vispa olivoljan med balsamvinägern. Smaka av med salt och peppar.

READ
Äggröra med gräddfil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com