Hoppa till innehåll

Bakad zucchini med tomater och ost

Bakad zucchini med tomater och ost, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Varma snacks, Huvudrätter

Ingredienser portion 4

Zucchini 1 bit

Tomater 3 stycken

Hårdost 50g

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Skär zucchini i 1,5 till 2 cm tjocka skivor. Smaka av med salt och peppar och sätt in i en förvärmd ugn på 180 grader i 7 minuter.

2 Lägg sedan en tomatskiva på varje zucchinicirkel och sätt in i ugnen i ytterligare 5 minuter.

3 Riv osten, strö den över zucchinin och låt den stå i ugnen tills osten har smält.

READ
Kycklinglår i honung-citronmarinad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com