Hoppa till innehåll

Bakad rosa lax under lök

Bakad rosa lax under lök, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök

Ingredienser portion 4

Rosa lax 1kg

Lök 1 huvud

Vegetabilisk olja 50 ml

Kryddor efter smak

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Skär den färska rosa laxen i portionsbitar och lägg dem i den smorda skålen.

2 Strö över den hackade löken, kryddorna och saltet och ringla över vegetabilisk olja.

3 Täck fisken tätt med folie och lägg den i en förvärmd ugn i 200 grader i 15-20 minuter.

4 Fem minuter innan den är klar tar du bort folien och skruvar upp värmen i ugnen till högsta nivå.

READ
Amich.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com