Hoppa till innehåll
Bakad lax med dragon, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Varma snacks, Huvudrätter, Europeiskt kök, Kalorilös mat

Ingredienser portion 1

Laxfilé 140 g

Olivolja 1 tesked

gräslök ½ matsked

Estragonblad ½ matsked

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Förvärm ugnen till 220 grader.

2 Pensla fisken med olivolja och gnugga den med salt och peppar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt med skinnsidan nedåt och stek dem tills de är genomstekta, ca 12 minuter.

3 Halvera fisken, ta bort skinnet och lägg den på en tallrik. Ringla lätt över olivolja och strö över hackad gräslök och hackad dragon.

READ
Bakad pumpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com