Hoppa till innehåll

Amerikansk efterrätt s’more

Amerikansk efterrätt s’more, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Amerikanskt kök

Ingredienser portion 4

Kakor 200g

Choklad 100g

Marshmallow 200g

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Smula sönder kakorna med en kvarn. Detta är det första lagret.

2 Det andra lagret är choklad.

3 Det tredje lagret är marmelad.

4 Förvärm ugnen till 190 grader. När marshmallowskorpan är gyllene tar du ut den omedelbart (ca 6 minuter).

READ
Paj med kyckling och champinjoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com